تبلیغات
سایه روشن - مربای توت فرنگی و روش تهیه و نگهداری آن


مربای توت فرنگی و روش تهیه و نگهداری آن

مربای توت فرنگی و روش تهیه و نگهداری آن

مربای توت فرنگی و روش تهیه و نگهداری آن : در نسخه های قدیمی مربای توت فرنگی دست ساز از مواد بسیار کمی استفاده میشود.این مواد عبارت اند از : توت فرنگی، شکر دانه ریز و  آب لیمو. در تهیه این مربا از هیچگونه ماده نگهدارنده ای استفاده نمیشود و مقداری معادل دو فنجان دارد.
این مقدار کم برای روکش کردن بیسکویت ها و یا نان تست و همچنین قرار دادن روی مافین های انگلیسی بسیار کافی میباشد. همچنین میتوانید مربا را گرم کرده و روی پنکیک خود را بپوشانید.
حال سوال اینجاست که چگونه از مربا در برابر آلودگی های احتمالی محافظت کنیم.
ابتدا ظرف مربا را  قبل از پر کردن در داخل آب گرم و کف که در حال جوشیدن هست قرار دهید. به این دلیل که قصد دارید شیشه مربا در یخچال قرار دهید پس نیازی نیست که مربا را داخل زودپز قرار دهید تا دوباره بجوشد.مرکز بین المللی حفظ غداهای خانگی توصیه میکند که این مربا را حد اکثر به مدت سه هفته در یخچال یا فریزر نگداری کنید.اگر قصد دارید تا از این مربا در دمای محیط نگهداری کنید پس زمان نگهداری از آن کاهش میابد. نشانه های فساد تنها چند هفته پس از تولید این مربا قابل مشاهده میباشد.




طبقه بندی: شیرینی ودسرودمنوش ,طب سنتی.ترشی، 
برچسب ها:target="_blank"> [cb:post_related_link_name]،  

تاریخ : چهارشنبه 19 خرداد 1395 | 08:38 ب.ظ | نویسنده : میترا فامیلی | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.