تبلیغات
سایه روشن - دسر آبی و لیمویی درست کنید!
مینی لوكا
ابتدا شكر، زرده‌های تخم مرغ و وانیل را داخل قابلمه‌ای لعابی یا استیل ریخته، با همزن دستی آنها را مخلوط می‌كنیم سپس شیر را آرام آرام اضافه می‌کنیم، ظرف را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مدام هم می‌زنیم تا كرم جوش‌ بیاید.



مینی لوكا

مواد لازم:

  •   زرده تخم‌مرغ  4 عدد
  •   شیر 400 میلی‌لیتر
  •   خامه صبحانه 300 گرم
  •   شكر  150 گرم
  •   پودر ژلاتین  2 ق س
  •   آب سرد 3/1 پیمانه
  •   وانیل 2/1 ق چ
  •   پودر ژله بلوبری 2 بسته

روش تهیه: 

1. ابتدا شكر، زرده‌های تخم مرغ و وانیل را داخل قابلمه‌ای لعابی یا استیل ریخته، با همزن دستی آنها را مخلوط می‌كنیم سپس شیر را آرام آرام اضافه می‌کنیم، ظرف را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مدام هم می‌زنیم تا كرم جوش‌ بیاید. 

2.وقتی به نقطه جوش رسید پس از افزودن پودر ژله فورا آن را از روی حرارت برمی‌داریم، مخلوط می‌كنیم و كنار می‌گذاریم تا سرد شود. 

3. خامه را داخل كاسه‌ای گود می‌ریزیم و كرم را آرام آرام به خامه اضافه كرده و با همزن دستی هم می‌زنیم تا مواد صاف و یكدست شود. از طرفی پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده، روی بخار آب ذوب می‌كنیم و داخل كرم می‌ریزیم. 

4. همیشه‌ باید به این نكته دقت ‌كنیم كه كرم و ژلاتین مورداستفاده داغ نباشند و هر دو حرارت خود را از دست داده باشند. 

5. كرم را از صافی گذرانده و داخل قالب‌های كوچك مورد نظر می‌ریزیم و به مدت شش ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد. می‌توانیم كرم‌های كوچك را پس از آماده شدن روی بیسكویت‌های وانیلی بر گردانده و سرو كنیم. 



طبقه بندی: شیرینی ودسرودمنوش ,طب سنتی.ترشی، 
برچسب ها:target="_blank"> [cb:post_related_link_name]،  

تاریخ : سه شنبه 9 تیر 1394 | 10:24 ب.ظ | نویسنده : میترا فامیلی | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.