تبلیغات
سایه روشن - طعم متفاوتِ ته‌ چین اسفناج!


ته چین های متفاوت غیر از مرغ تازگی ها خیلی باب شده است. یکی دیگر از انواع ته چین، ته چین اسفناج است. این ته چین به خاطر داشتن اسفناج طعم متفاوتی با دیگر ته چین ها دارد.
 ته چین های متفاوت غیر از مرغ تازگی ها خیلی باب شده است. یکی دیگر از انواع ته چین، ته چین اسفناج است. این ته چین به خاطر داشتن اسفناج طعم متفاوتی با دیگر ته چین ها دارد.

ته‌چین اسفناج

مواد لازم برای 4 نفر

  • 2 پیمانه  برنج
  • 3 عدد  زرده تخم‌مرغ
  • 4 ق س  ماست
  • 250گرم  گوشت چرخ‌كرده
  • 2 عدد  پیاز بزرگ
  • 500 گرم  اسفناج
  • 25گرم  كره
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • نمك و فلفل به میزان لازم
  • پودر زعفران، یك ق چ سرپر

طرز تهیه:

1. برنج را بشویید و سپس   خیس كنید.   اسفناج را پاك كرده و    درشت خرد كنید. یک عدد پیاز را پوست گرفته و   خلالی خرد كنید . حالا پیازهای خلال شده را داخل یک تابه مناسب به همراه مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس اسفناج خرد شده را به آن اضافه كرده و كمی نمك روی آن بپاشید و به همراه پیاز تفت دهید.پودر زعفران را در 3 قاشق سوپخوری آب جوش حل کنید و بگذارید کمی دم بکشد.

2. یك عدد پیاز دیگر را   رنده كنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب ورز دهید. حالا  نمك و فلفل و یك قاشق سوپ‌خوری محلول زعفران هم به آنها اضافه کرده و سپس مخلوط را با مقداری روغن در یک تابه تفت دهید. پس از آنكه گوشت سرخ شد و آب آن نیز تبخیر شد، حرارت را خاموش كنید.برنج را در یک قابلمه حاوی آب جوش ریخته و پس از نیم‌پز شدن، داخل سبد آبكشی كنید.

3. زرده‌های تخم‌مرغ را در کاسه ای بریزید. سپس 4 قاشق ماست به آن اضافه كنید و پس از افزودن دو قاشق باقیمانده محلول زعفران، مخلوط را با چنگال هم بزنید. برنج آبكش‌شده را داخل كاسه بریزید و   همه مواد را با هم مخلوط كنید تا برنج كاملا به مخلوط ماست و زعفران و تخم‌مرغ آغشته شود.

4. در یك تابه گود و نچسب، مقداری روغن ریخته و نیمی از برنج را داخل آن بریزید. سپس مخلوط اسفناج و پیاز داغ را روی برنج ریخته و   سطح آن را صاف كنید تا به طور یكنواخت روی برنج پخش شود. گوشت چرخ كرده، لایه بعدی این ته‌چین است؛ بنابراین سطح اسفناج را با گوشت  به طور كامل بپوشانید. در مرحله آخر، باقیمانده برنج را روی گوشت بریزید و   سطح آن را صاف كنید.   تابه را   روی شعله متوسط اجاق‌گاز قرار دهید. پس از اینكه بخار از تابه بیرون آمد،حرارت را كم كرده و كره را با كمی روغن روی برنج بریزید و آن را دم كنید. بعد از آنکه ته چین آماده شد،  یك سینی یا دیس گرد را بر دهانه تابه قرار داده و آن را برگردانید.

5. می توانید ته‌چین را، داخل فر هم درست كنید. بنابراین به جای تابه از ظرف پیركس گرد استفاده كرده و پس از چرب كردن ظرف مطابق روش فوق مواد را به صورت لایه لایه بریزید،سپس ظرف را روی طبقه وسط فر كه از پیش گرم شده است ، قرار دهید. مدت زمان لازم برای پخت ته‌چین در فر، یك ساعت و نیم است.



طبقه بندی: آشپزی ایرانی، 
برچسب ها:target="_blank"> [cb:post_related_link_name]،  

تاریخ : دوشنبه 4 خرداد 1394 | 09:45 ب.ظ | نویسنده : میترا فامیلی | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.